itself

tools

M4A menyang FLAC Konverter Online

Convert file audio saka M4A menyang FLAC online. Ora perlu transfer file!

* Nalika nggunakake teknologi browser paling anyar, saiki mung ndhukung Chrome versi desktop pungkasan. Liyane browser bakal didhukung mengko.

Google Play Store
M4A menyang FLAC Konverter Online

Konverter MP3

Konverter audio online kita unik: ora prelu transfer file audio menyang server remot supaya bisa dikonversi, konversi audio rampung dening browser! Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Konverter online liyane biasane ngirim file audio sampeyan menyang server kanggo ngonversi lan banjur file sing dikonversi didownload maneh menyang komputer. Iki tegese yen dibandhingake karo konverter online liyane, konverter audio kita cepet, irit kanggo transfer data, lan anonim (privasi sampeyan dilindhungi total amarga data audio sampeyan ora ditransfer liwat internet).

Sampeyan bisa ngonversi file audio tanpa wates tanpa kudu nginstal piranti lunak apa wae, tanpa kudu ndhaptar, lan tanpa ngirim file.

Muga-muga sampeyan seneng!

We don't transfer your data

Dilindhungi Privasi

Kita ngembangake alat online sing dieksekusi kanthi lokal ing piranti sampeyan. Piranti kita ora prelu ngirim file, data audio lan video liwat internet supaya bisa diproses, kabeh gaweyan ditindakake browser dhewe. Iki nggawe alat kita cepet lan aman.

Déné umume alat online liyane sing ngirim file utawa data liyane menyang server jarak jauh, kita ora ngirim. Karo kita, sampeyan aman!

Kita entuk iki kanthi nggunakake teknologi web paling anyar: HTML5 lan WebAss Assembly, sawijining jinis kode sing dikelola dening browser sing ngidini alat online kita nglakokake kanthi kecepatan sing paling cedhak.

Informasi format audio

MP3

MP3 (digunakake dikenal minangka MPEG-1 Audio Layer III utawa MPEG-2 Audio Layer III) nggunakake komprési data lossy, tegese mbuwang bagean data audio sing dikepos. Data audio sing dibuwang dening kompresi MP3 cocog karo swara sing ora dirungokake dening umume manungsa. Komprési jinis iki kalebu kerugian kualitas, nanging sing ora bisa ditemokake dening umume wong. Kompresi MP3 biasane entuk antarane 80% lan pengurangan ukuran file 95%.

WAV

WAV (Format File Waveform Audio) minangka format utama sing digunakake Windows lan file ing format iki biasane ngemot audio sing ora dikepungake mentah. Encoding dhasar yaiku format modulasi pulsa-code linear (LPCM), uga digunakake kanggo CD ing ngendi audio kasebut ditaliti ing 44100 Hz kanthi 16 bit saben sampel.

M4A

M4A (utawa MP4, minangka MPEG 4 Audio) nggunakake standar Advanced Audio Coding (AAC) kanggo nyedhiyakake komprési audio lossy, tegese kalebu sawetara kualitas kualitas kualitas sing biasane ora bisa dielem. Kualitas audio luwih apik tinimbang karo MP3 kanthi ukuran file sing padha. ITunes Apple mbukak file M4A nanging sing biasane di-encode karo Apple Lossless Audio Codec (ALAC) kanggo kompresi data sing ilang, tegese ora ana data audio lan kualitas.

FLAC

FLAC (Free Lossless Audio Codec) minangka format coding audio sing ora ana artine yen kompresi audio ora ana kerugian kualitas. Ukuran file bisa dikurangi nganti 70% nggunakake FLAC tanpa kelangan kualitas swara.

OGG

OGG minangka format wadhah audio sing audio dhasar biasane dikandhani karo codecs Xiph.org gratis: Ogg utawa Opus kanggo komprési audio lossy lan FLAC kanggo komprèsi audio sing rugi.

AIFF

AIFF (Format File Interchange Audio) dikembangake dening Apple lan umume digunakake ing komputer Mac. Data audio sing ndasari ing akeh file AIFF yaiku modulasi pulsa-kode sing ora dikepengini (PCM) tegese ukuran file bisa dadi gedhe dibandhingake karo komprési audio lossy kayata MP3 lan M4A.


itself

tools

© 2021 itself tools. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.