itself

tools

FLAC në WAV Konvertuesi Në linjë

Konvertoni skedarët audio nga FLAC në WAV Online. Nuk ka nevojë për transferim skedari!

* Ndërsa jemi duke përdorur teknologjitë më të fundit të shfletuesit, ne tani mbështesim vetëm dy versionet e fundit të desktopit të Chrome. Më shumë shfletues do të mbështeten së shpejti.

Google Play Store
FLAC në WAV Konvertuesi Në linjë

Konvertuesi MP3

Konvertuesit tanë të audios në internet janë unikë: ata nuk kanë nevojë të transferojnë skedarët tuaj audio në një server të largët në mënyrë që t'i konvertojnë ato, shndërrimi i audios bëhet nga vetë shfletuesi! Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

Konvertuesit e tjerë në internet zakonisht dërgojnë skedarët tuaj audio në një server në mënyrë që t'i konvertojnë ato dhe më pas skedarët e konvertuar shkarkohen përsëri në kompjuterin tuaj. Kjo do të thotë që në krahasim me konvertuesit e tjerë në internet, konvertuesit tanë të audios janë të shpejtë, ekonomik në transferimin e të dhënave dhe anonimë (privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht pasi të dhënat tuaja audio nuk transferohen në internet).

Ju mund të shndërroni një sasi të pakufizuar skedarësh audio pa pasur nevojë të instaloni ndonjë softuer, pa pasur nevojë të regjistroheni dhe pa pasur nevojë të transferoni skedarët tuaj.

Shpresojmë ta shijoni!

We don't transfer your data

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete në internet që ekzekutohen lokalisht në pajisjen tuaj. Mjetet tona nuk kanë nevojë të dërgojnë skedarët tuaj, të dhënat audio dhe video në internet në mënyrë që t'i përpunojnë ato, e gjithë puna është bërë nga vetë shfletuesi. Kjo i bën mjetet tona të shpejta dhe të sigurta.

Ndërsa shumica e mjeteve të tjera në internet dërgojnë skedarë ose të dhëna të tjera te serverat e largët, ne nuk i bëjmë. Me ne, ju jeni të sigurt!

Ne e arrijmë këtë duke përdorur teknologjitë më të fundit të internetit: HTML5 dhe WebAssemble, një formë e kodit që drejtohet nga shfletuesi duke lejuar që mjetet tona në internet të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse vendase.

Informacione për formatet audio

MP3

MP3 (i njohur ndryshe si MPEG-1 Audio Layer III ose MPEG-2 Audio Layer III) përdor kompresimin e humbur të të dhënave, do të thotë se ajo heq një pjesë të të dhënave audio që kodon. Të dhënat audio të hedhura nga kompresimi MP3 korrespondojnë me tingullin që nuk dëgjohet nga shumica e njerëzve. Ky lloj kompresimi përfshin një humbje të cilësisë, por një që është i pa vërejtur nga shumica e njerëzve. Kompresimi MP3 normalisht arrin midis 80% dhe 95% ulje të madhësisë së skedarit.

WAV

WAV (Waveform Audio File Format) është formati kryesor që përdoret nga Windows dhe skedarët në këtë format zakonisht përmbajnë audio të papërpunuar të papërpunuar. Kodifikimi themelor është formati linear i modulimit të kodit të pulsit (LPCM), i përdorur gjithashtu për CD-të, ku audio merret nga 44100 Hz me 16 bit për kampion.

M4A

M4A (ose MP4, qëndron për MPEG 4 Audio) përdor standardin Advanced Coding Audio (AAC) për të siguruar kompresimin audio të humbur, që do të thotë se përfshin një nivel të humbjes së cilësisë, i cili megjithatë është zakonisht i padëgjueshëm. Cilësia e audios është më e mirë sesa me MP3 në madhësi të barabarta të skedarëve. ITunes i Apple hap skedarë M4A por ato zakonisht janë të koduara me Apple Lossless Audio Codec (ALAC) për kompresimin e të dhënave pa humbje, që do të thotë se nuk ka të dhëna audio dhe cilësi është e humbur.

FLAC

FLAC (Free Lossless Audio Codec) është një format i kodimit audio pa humbje që do të thotë që kompresimi i tij audio nuk përfshin humbje të cilësisë. Madhësitë e skedarëve mund të zvogëlohen deri në 70% duke përdorur FLAC pa ndonjë humbje të cilësisë së tingullit.

OGG

OGG është një format kontejneri audio, për të cilin audios themelore kodifikohen në mënyrë tipike me kodet e lira Xiph.org: Vorbis ose Opus për kompresim audio të humbur dhe FLAC për kompresim audio pa humbje.

AIFF

AIFF (Audio Interchange File Format) u zhvillua nga Apple dhe përdoret zakonisht në kompjuterët Mac. Të dhënat themelore të audios në shumicën e skedarëve AIFF janë modulim i pakompresuar i kodit të pulsit (PCM) që do të thotë se madhësitë e skedarëve mund të jenë të mëdha në krahasim me kompresimin audio të humbur siç janë MP3 dhe M4A.


itself

tools

© 2021 itself tools. Të gjitha të drejtat e rezervuara.